NVM Brabant Zuidoost

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs.

Brabant Zuidoost is de vereniging van NVM makelaars in de regio Eindhoven/Brabant Zuidoost en vertegenwoordigt de belangen van circa 133 makelaarskantoren. Deze regionale afdeling van de landelijke branchevereniging NVM richt zich op de lokale woningmarkt.

De NVM investeert voortdurend in de deskundigheid en de NVM makelaars zijn gehouden aan de NVM Erecode die garant staat voor de kwaliteit.

Woning verkopen of een woning aankopen?

Heb je plannen om je woning te verkopen of heb je een huis op het oog? Dat is een belangrijke stap. Voor een succesvolle verkoop of aankoop ben je bij een NVM makelaar aan het juiste adres. Deze kwaliteitsmakelaar is volledig vertrouwd met het gehele proces en behartigt jouw belangen. Samen bepaal je de verkoop- of aankoopstrategie die het beste bij jou past.

NVM Brabant Zuidoost

Waarom kiezen voor een NVM makelaar?

01

Elke NVM makelaar heeft een makelaarsopleiding afgerond en houdt, door middel van regelmatige bijscholing en de uitgebreide NVM kennisbank, zijn kennis up-to-date.

02

Hij kent de lokale markt goed en weet zijn uitgebreide, professionele netwerk goed te benutten.

03

Hij is objectief, heeft uitstekende bouwkundige kennis én weet precies welke marketing- en communicatiemiddelen hij moet inzetten om een perfecte match tot stand te brengen tussen jouw woning en de koper.

NVM Brabant Zuidoost

Bespaar tijd, geld en zorgen met een NVM aankoopmakelaar.

“Leuk huis gezien? Schakel een aankoopmakelaar in”
Bij het kopen van een huis komt veel kijken. De NVM-aankoopmakelaar helpt u graag bij het adviseren hierover. Hij kan scherp voor u onderhandelen en begeleidt daarnaast het gehele aankooptraject tot en met de notaris. Wist u bijvoorbeeld dat u een onderzoeksplicht heeft waarbij u voorafgaand aan de aankoop verplicht bent allerlei zaken die betrekking hebben op het huis zelf te checken?

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM makelaar

De NVM afdeling Zuidoost Brabant telt momenteel 133 makelaarskantoren waar in totaal meer dan 133 makelaars bij aangesloten zijn, de afdeling Zuidoost Brabant behartigt hun belangen. Verder worden vastgoedgerelateerde zaken besproken en is er aandacht voor scholing, lokale vastgoedaangelegenheden en intervisie daarop.

Bestuur en Organisatie

Bestuur en Organisatie van NVM Zuidoost Brabant
Nederlandse vereniging van makelaars

Contact opnemen!

contact@nvmbrabantzuidoost.nl