De juiste reden

7 goede redenen om te kiezen voor een NVM-makelaar
  1. Heeft alles in huis om uw huis sneller te verkopen.
  2. Sterk onderhandelaar, goed opgeleid en met ruime ervaring in aan- en verkooptransacties.
  3. Houdt zich aan de NVM-Erecode.
  4. Is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de Brabantse woningmarkt.
  5. Is alléén betrokken bij de aankoop óf de verkoop van een pand.
  6. Kent de Brabantse woningmarkt en lokale cultuur op zijn duimpje.
  7. Kan voor u in Brabant alleen al een beroep doen op circa 133 NVM-collega’s.

Vertel ons uw droom

NVM heeft een uniek concept om uw oude woning sneller te verkopen. Het idee is simpel: als u en andere verkopers hun woonvoorkeuren kenbaar maken, kunnen de NVM-makelaars vraag en aanbod beter matchen. Zo is uw huidige woning vlugger verkocht en kunt u sneller op zoek naar een nieuwe woning.

Wilt u in een dorp of in de stad wonen? In een appartement, twee-onder-één-kapwoning of vrijstaande woning? Gaat uw voorkeur uit naar een bestaande woning of een nieuwbouwwoning? En niet onbelangrijk: wat wilt u besteden? Wie weet is iemand uit Best wel op zoek naar uw stadsappartement in Eindhoven, en staat uw gedroomde villa te koop in Bergeijk.

Op basis van uw woonvoorkeuren: kan de NVM makelaar/taxateur zich een beeld vormen van úw ultieme woondroom en die van andere huizenkopers. Zoek een NVM-makelaar bij u in de buurt en bespreek met hem uw woondroom. Zo kunnen de 133 NVM-collega’s in Limburg de regionale woningmarkt weer vlottrekken.

Vind een NVM makelaar in de buurt

In de huidige huizenmarkt moet je slim kunnen handelen. Kies daarom voor een NVM-makelaar, die vergroot je kans op succes, helpt je bij het verkopen van je huis en handelt alles in overleg zo dat je kunt concentreren op je volgende stappen.